Magazin > VIP
127 ogledov

Melania in Donald: "Leta 2011 je v njunem zakonu nekaj "počilo"

Melania Trump Profimedias
Strokovnjakinja za govorico telesa pravi, da se je leta 2011 nekaj spremenilo v odnosu med Melanio in Donaldom.

Zakon Melanie in Donalda Trumpa je za medije zelo zanimiv in vedno več različnih strokovnjakov analizira njun odnos, njuno govorico telesa, mimiko in njune fotografije. Strokovnjaki za govorico telesa so še posebej pripravljeni analizirati njun odnos, odkar je Melania na njuni prvi predsedniški turneji kar dvakrat zavrnila moževo roko.

Patti Wood je, kot piše ameriška revija Elle, spremljala njune fotografije od leta 1999 pa vse do danes. Patti pravi, da se na začetku zveze vidi, da je Trump ponosen na svojo ženo in da daje vtis prvega alfa samca, ki je ujel postavno manekenko. Melanii pa se vidi, da ne želi, da bi jo gledal samo kot seksualni objekt. Da je Melania srečna, je Patti opazila na slikah iz leta 2003.

Fotografije je analizirala tudi komunikacijska strokovnjakinja Lillian Glass, ki pravi, da se je leta 2011, 12 let po začetku njune zveze, nekaj spremenilo. Njun odnos je do tega leta nabit s seksualno energijo, od tega leta dalje pa se opazi napetost in nervozo. Glassova trdi, da se ta napetost opazi tudi danes.

Komentarjev 3
  • Tupamaros 11:42 03.junij 2017.

    K.D. se je odvalil kamen od srca, ker ji urednik ni tega sranja črtal.

  • Avatar skeptik
    skeptik 13:27 01.junij 2017.

    K.D., a ti res nimaš občutka, kdaj je dovolj? No, naj ti namignem. Zdaj je že krepko preveč!!!

  • Žurnalček 09:15 01.junij 2017.

    Mene zanima kdaj je pa teli čarovnici počilo v glavi ! Pa ne samo njej , tudi tistemu , ki takšne nebuloze objavlja !