Magazin > VIP
360 ogledov

Melania spet osramotila Donalda

Melania Trump Profimedias
Strokovnjaki za govorico telesa pravijo, da Melania noče, da bi jo Donald obravnaval kot otroka.

Ob prihodu v Italijo, je Donald Trump segel v roko žene Melanie Trump. A ta ni bila pri volji, da bi se držala za roke z možem, piše The Independent. Že drugič v dveh dneh je zavrnila njegovo dlan in se sam sprehodila po stopnicah, ki so vodile iz letala.

Sicer je bila njena zavrnitev v Italiji malce manj opazna kot tista iz Izralea, kjer je moža skoraj udarila po roki. V Italiji pa si je z roko, za katero jo je želel Donald prijeti, elegantno umaknila lase in se tako izognila njegovemu dotiku.

Strokovnjaki za govorico telesa menijo, da Melania noče, da bi jo mož obravnaval kot otroka. "To je lahko tudi znak, da se je njun odnos spremenil, odkar je Donald postal predsednik ZDA. Prej sta bila zaljubljen par, Donald se je žene neneheno dotikol, ji delil poljube, ona pa je bila videti zadovoljno in zaljubljeno. Zdaj pa Donald želi, da ga vidijo kot predsednika, ne kot polovica prvega para Združenih držav," je povedala Patti Wood za The Independent.

Komentarjev 16
  • maresem 14:24 24.maj 2017.

    Uredništvo: Prosim, da ugotovite kdo v mojem imenu všečka (+ -) in to kar pogosto ker vem, da jaz ne. To se pojavlja kljub spremembi gesla. ???

  • mph 11:33 24.maj 2017.

    Lepo, Melanija bo posredno omogočala vzdrževati neštete trač časopise po svetu, ljudje pač rabijo plačo.

  • Ana Kranjc 11:18 24.maj 2017.

    ene 20, ne 20 ene, j***** me naglica