Šport > Nogomet
24 ogledov

Zamešali so ga za navijača Chelseaja

michael voller Reševalni pas/Twitter
Navijači Tottenhama so brutalno pretepli 23-letnega Michaela Vollerja, ki so ga zamenjali za navijača mestnega rivala.

Podpornik londonskega Tottenhama Michael Voller je utrpel zloma ličnice in očesne jamice ter počeno lobanjo, potem ko so ga po koncu polfinalne tekme pokala FA s Chelseajem brutalno pretepli navijači njegovega kluba. 

23-letnika so kljub resnosti poškodb odpustili iz bolnišnice, zdravniki pa se bojijo, da je utrpel trajne poškodbe vida, poročajo angleški mediji.

Voller je bil po tekmi žrtev neizzvanega napada navijačev Tottenhama, po ugotovitvah policije pa naj bi napadalci zmotno domnevali, da gre za podpornika Chelseaja.

"To je bil nasilen in neizzvan napad, v katerem je mlad moški utrpel hude poškodbe, katerih posledice bo čutil do konca svojega življenja. Takšno nasilje nima kaj iskati na nogometnih tekmah. Navijače Tottenhama prosimo za informacije o osebah, ki so odgovorne za to dejanje. Ne dvomim, da kar nekaj ljudi pozna storilce, zato jih pozivamo, naj stopijo v stik z nami," je sporočil detektiv James Robb, čigar besede prenaša Daily Mail.

Polfinalna tekma najstarejšega nogometnega tekmovanja na svetu je bila na sporedu v soboto, s 4:2 pa so se zmage in napredovanja v finale veselili nogometaši Chelseaja, ki prav tako uspešno korakajo proti naslovu angleškega prvaka.

V finalu se bodo pomerili z Arsenalom, ki je po ogorčenem boju v podaljšku izločil Mancehster City (2:1).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.