Šport > Nogomet
13 ogledov

Microsoft potrdil pogajanja z Realom

Santiago Bernabeu Reuters
Računalniško podjetje Microsoft je potrdilo, da se z Real Madridom pogaja o preimenovanju stadiona Santiago Bernabéu.

Nedavno smo poročali, da se računalniški gigant Microsoft dogovarja za sodelovanje z Real Madridom. V špansko prestolnico je pripotoval tudi poslovni mogotec Bill Gates, ki se je s kraljevim klubom pogajal o sponzorski pogodbi, s katero bi stadion Santiago Bernabéu dobil novo ime.

Predstavniki Microsofta v Španiji so v intervjuju za televizijski program Antena 3 potrdili, da pogajanja resnično potekajo. ''Pogovarjamo se,'' je povedala predstavnica podjetja María Garaña.

Predsednik kraljevega kluba Florentino Pérez je oktobra oznanil načrte španskega velikana, ki želi legendarnemu stadionu dodati sponzorsko ime. ''Predlagali so nam in nekaterim drugim podjetjem, da bi preimenovali stadion,'' je dodala Garañejeva in priznala, da bo pred kakršnimkoli končnim dogovorom potrebno opraviti številne analize. ''Pogovarjamo se; s tem najlažje opišem, kje smo,'' še dodaja.

Real bi z morebitnim dogovorim sledil zgledu številnih evropskih klubov kot so Bayern München (Allianz Arena), Arsenal (Emirates Stadium), Manchester City (Etihad Stadium), Schalke (Veltins Arena) in Mallorca (Iberostar Stadium).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.