Magazin > VIP
4914 ogledov

Mili sili v Mirelo: Tako se je na pol 'mrtva' branila

Mirela Lapanović
1/5
Youtube
V drugem videu, ki ga je objavila srbska televizija, se vidi, kako se je Mirela branila Milijevih dotikov.

Happy TV, srbska televizija, ki predvaja šov Parovi, je na svojem Youtube profilu objavila še en video Mirele in Milija, ki je nastal pred njunim seksom. V tem se vidi, da se Mirela njegovih dotikov brani in ga v določenem trenutku tudi udari po glavi.

Gledalci, ki šov spremljajo redno, so na Facebooku na različnih profilih povedali svoje mnenje. Nekateri menijo, da je Mirela sama kriva, da se je zgodilo, kar se je zgodilo, velika večina pa meni, da je Mili tisti, ki je kriv, da se je večer zaključil tako, kot se je. Mnogi menijo, da je Mili Mirelo posilil, pravijo, da bi morali Mireli pomagati, drugi pa pravijo, da je Mirela želela seksati z njim in da se je med seksom vestno pokrivala z odejo. Zadeve Andrej za enkrat še ni komentiral v celoti, zapisal je le, da meni, da je bila Mirela omamljena.

V vilo naj bi včeraj zvečer vdrla tudi policija. Več o tem preberite TUKAJ.

 
Komentarjev 6
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 20:12 11.maj 2017.

    Je reku Mili,volim pič..ku,ko majmun bananu.Pa tut tak zgleda,ko majmunće!

  • MihaPu 01:31 10.maj 2017.

    Še vedno veselo skače po njem. "Tako mlada a več Slovenka!", s tem da glede na priimek in ime je to kar lepo muslimanka tukaj živeča pri nas. Ni govora o pravi Sloveniji. Mix iz balkana, sej drugače sicer to ...prikaži več zame nima nobene veze pač, prostitutka je prostitutka lahka ženska kjerkoli. V današnjem času samo takšne lahko gledamo in dobimo in vse so pokvarjene do amena in z zelo čudno kurbirsko logiko v glavi. Škoda, zato pa jih takoj po seksu zapuščamo, ker vidimo kakšne so in kaj lahko pričakujemo v prihodnosti. Zakonska zveza se obdrži max 2 - 3 leti in potem se začne kurbarija. Vredne niso počenega groša, še manj pa da kaj znajo v življenju. So zelo puste in monotone te današnje "moderne", jih gremo npr. tako imenovati. Krivi so ponavadi starši, ker so jim vse pustili in jih delali v princeske, nato pa naj jim gnijejo do 39. leta in postale bodo neporočene tete.

  • kapibara 11:27 09.maj 2017.

    Tipično za SLO CSD