• Pon 13 do 25 °C
  • Tor 17 do 27 °C
  • Sre 17 do 22 °C
več na vreme.net

Andrej je ukrepal

10 komentarjev

Zaradi Mirele in Milija v vilo prišla policija

V vilo naj bi zaradi Mirelinega seksa z Milijem vdrla policija.

C. R. / Beograd

 

(Foto: YouTube)

Andrej Laharnar, zaročenec Mirele Lapanović, je zaradi seksa proti njeni volji z Milijem, ukrepal in poklical odvetnika ter policijo. Kot pišejo na njeni uradni strani za oboževalce je v srbsko vilo, kjer snemajo šov Parovi, vdrla policija. O tem se je razpisal tudi srbski medij Svet Plus.

Čeprav Happy TV na YouTubu šov nenehno prenaša v živo, so prenos včeraj prvič prekinili. Gledalci šova in 'poznavalci' ozadja, ki pravijo, da so v nenehnem kontaktu z Andrejem, pravijo, da so prenos prekinili, ker naj bi v vilo vdrla policija ter stanovalce vile izprašala o dogodkih prejšnje noči. No, na uradni spletni strani Happy TV pa so zapisali, da so prenos v živo za nekaj ur prekinili, ker so do tekmovalcev šova prizanesljivi, saj so imeli zadnjih 48 ur zelo napornih in želijo, da bi se čim bolj spočili.

Andrej je pod eno od objav zapisal, da ima posnetek celotnega dogajanja in da je prepričan, da so Mireli podtaknili drogo, ki jo je tako omamila, da se seksa z Milijem sploh ne spominja. Mirela je povedala, da svoje prekomerno popivanje obžaluje in da do seksa ni prišlo, čeprav se je Mili z njuno strastno nočjo na vsa usta hvalil in poudarjal, da je Mirela v postelji zelo divja.

 

Vsebine, ki bi vas morda zanimale

Komentarjev (10)

Za oddajo komentarja morate biti prijavljeni!

Morda vas še zanima