Magazin > VIP
134 ogledov

Ministrstvo potrdilo: Mirelin zaročenec prosi za pomoč

mirela, andrej Facebook
Ministrstvo za zunanje zadeve potrdilo, da se je Andrej k njim zatekel po pomoč.

Andrej Laharnar, zaročenec Mirele Lapanović, ki je trenutno v šovu Parovi, je za pomoč zaprosil Ministrstvo za zunanje zadeve. Odkar se je Mirela zapletla s sostanovalcem Milijem, je Andrej odločen, da bo Mirelo spravil iz beograjske vile, kjer snemajo šov. Andrej je namreč prepričan, da je med usodno nočjo prišlo do omamljenja in posilstva Mirele, zato bi jo rad rešil.

Informacijo, da se je Andrej zatekel na ministrstvo, nam je zaupal administrator Mireline uradne strani oboževalcev, to pa je potrdila tudi služba za odnose z javnostmi na MZZ: "Partner slovenske državljanke Mirele Lapanović se je obrnil na konzularno službo MZZ in veleposlaništvo RS v Beogradu. V obeh primerih so mu svetovali, naj domnevno kaznivo dejanje prijavi policiji, bodisi slovenski bodisi srbski, ki je pristojna za reševanje tovrstnih primerov. O nadaljnjem ukrepanju partnerja (zaenkrat) nismo obveščeni. MZZ in slovensko veleposlaništvo v Beogradu primer spremljata in ukrepata v okviru svojih pristojnosti."

Andrej se bo v ponedeljek odpravil v Beograd skupaj z dvema prijateljema (eden od njiju je administrator uradne Facebook strani za Mireline oboževalce).

 
Komentarjev 11
  • pacioti 09:18 15.maj 2017.

    Zakaj pa ni šel preden je šla tja???Andrej,vsakemu se lahko kaj podobnega zgodi,sam to kar tebi pa mislim da nemogoče,ženska je javno povedala da je vse ok!!!Čas je da razčistiš sam pri sebi,če bi imela željo bi prošla ...prikaži več ven brez da ti ukrepaš,ali se motim?

  • patron 23:29 14.maj 2017.

    šargarepa....

  • patron 23:12 14.maj 2017.

    jedva čekamo novi sex.......