Slovenija
83 ogledov

Mladi in stari vozili brez vozniškega dovoljenja

Do lažnega vozniško dovoljenja je referentka pomagala že za nekaj sto evrov. (Fo Žurnal24 main
Ta konec tedna so zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja zasegli kar nekaj vozil.

V petek popoldne so trebanjski policisti pri Mirni Peči ustavili 29-letnega voznika osebnega avtomobila. Ugotovili so, da avto vozi brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zato so mu ga zasegli.

Zvečer so avto zasegli tudi v Novem mestu – okoli pol osme ure zvečer so policisti ustavili 31-letno voznico. V postopku so ugotovili, da vozilo ni registrirano, voznica pa nima vozniškega dovoljenja.

Ponoči so avto zasegli še črnomaljski policisti. Nekaj po 23. uri so ustavili 39-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je bil brez vozniškega dovoljenja, na neregistriranem avtu pa je imel nameščene tablice drugega vozila. Posumili so, da vozi tudi pod vplivom alkohola, zato so mu odredili preizkus alkoholiziranosti, ki ga je odklonil. 

V soboto, okoli pol polnoči, so Trebanjski policisti pri kontroli prometa ugotovili, da 62-letni voznik osebnega avtomobila brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zato so mu avtomobil zasegli in prav tako uvedli postopek o prekršku, so sporočili z novomeške policijske uprave. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 7
  • Mateja Dremel 18:02 25.avgust 2015.

    Ja, ker 1500 do 2000€ za izpit ni dovolj drago? Drastično znižati ceno avtošol, pa si bo folk lahko privoščil izpit in s tem znanje kako varno voziti vozila.

  • Žurnalček 21:25 24.avgust 2015.

    Ko bo folku enkrat dost tega gledanja skozi prste ciganom , se jim tisti moment ne bo pisalo nič kaj dobro , samo zgleda , da se sami tega ne zavedajo !

  • korisnik_362 11:49 24.avgust 2015.

    O narodnosti kršiteljev ter njihovih imenih in priimkih policija ne poroča.