Šport > Nogomet
14 ogledov

Motivirani Iličić grozi Angležem

josip iličić EPA
"Na ta zbor sem prišel z mislijo, da lahko to tekmo zmagamo. Motivacija ni vprašljiva in če bomo mi pravi, je vse mogoče," pred tekmo z Anglijo pravi Josip Iličić

"Dobro se počutim in zadetki v klubskem dresu so le pika na i. Seveda si želim, da bi tako nadaljeval tudi v reprezentančnem dresu. Kakšnih posebnih sprememb v zadnjih mesecih sicer ni bilo. Ko dosežeš prvi zadetek, se ti na nek način odpre in nato je vse skupaj lažje. Z zadetki se pojavi večja želja, obenem pa si tudi bolj motiviran," je svoje počutje v zaključku sezone opisal Josip Iličić, ki se v teh dneh poti na treningih slovenske reprezentance: "Na ta zbor sem prišel z mislijo, da lahko to tekmo zmagamo. Motivacija proti Angležem ni vprašljiva in če bomo mi pravi, je vse mogoče."

"Menim, da sem letos vse tekme odigral na visokem nivoju. Imel sem določene težave, ki pa niso za v javnost. Pri Fiorentini sem odlično sodeloval s Sallahom, ki je dokazal, da je zasluženo igral za Chelsea," je dodal Iličić, ki je pojasnil, da se ni obremenjeval zaradi določenih nesporazumov z vročekrvnimi navijači v Firencah.

"Nisem imel težav z navijači, morda so jih imeli oni z mano. Sam sem opravljal delo, za katerega sem plačan. S klubom sem zadovoljen, vendar pa nisem odvisen sam od sebe. Imam svoje cilje, svoje pa bodo morali povedati tudi klubski možje."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.