Šport > Nogomet
21 ogledov

Mou si želi Barcelono

jose mourinho EPA
Jose Mourinho in nogometaši Reala menijo, da bi bilo bolje, da se z Barcelono pomerijo že v četrtfinalu lige prvakov.

Španski mediji slavijo ogromen uspeh njihovih predstavnikov v Ligi prvakov. Čeprav je po prvih tekmah kazalo na to, da bi lahko ostali tudi brez svojega kluba med najboljših osem v Evropi, pa so v četrfinale Lige prvakov napredovali kar trije klubi - Real Madrid, Barcelona in včeraj še Malaga. Španci imajo prvič po 10 letih v žrebu četrtfinala Lige prvakov tri svoje predstavnike.

Žreb bo jutri ob 13. uri v Nyonu, pravil pa ni. Vsak lahko dobi vsakega. Španski časnik Marca je v spletni anketi spraševala, koga si španski navijači želijo videti igrati proti svojim klubom. Glasovalo je 25.000 ljudi. Navijači Barcelone bi v četrtfinalu najraje videli obračun z Bayernom. Navijači Malage in Reala so istega mnenja, želijo si turški Galatasaray, na drugem mestu pri navijačih belega baleta pa so Katalonci!

Jose Mourinho in nogometaši Reala bi se najraje pomerili kar z Barcelono. Če je verjeti pisanju Marce, imajo proti večnim rivalom več možnosti v dveh tekmah, kot pa v eni, če bi se srečali v velikem finalu.

Real in Barcelona sta se letos med seboj pomerila že šestkrat. Real je zmagal trikrat, Barcelona le enkrat, dvakrat se je tekma končala brez zmagovalca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.