Šport > Nogomet
15 ogledov

Mourinhjevih izjav Wenger ne sliši rad

arsene wenger EPA
Tiskovna konferenca trenerja Arsenala Arsena Wengerja se bi skoraj končala predčasno, potem ko je eden novinarjev želel odziv na očitek Joseja Mourinha, da je Wenger edini trener angleške prve lige, ki ni pod pritiskom.

Trener angleškega prvoligaškega kluba Arsenal Arsene Wenger na otoku živi že devetnajst let, v teh letih se je že večkrat jezil zaradi novinarjem. Tokrat pa je novinarjem zagrozil konec novinarske konference, če ne bodo prenehali z vprašanji glede izjave trenerja rivalskega kluba Chelsea Joseja Mourinha.

"Jaz se ne vmešavam v vaše delo, vi se pa ne vmešavajte v moje. Ni mi treba odkriti vseh mojih informacij, da bi vi razumeli moje odločitve. Sam sem odgovoren za svojo ekipo," je že nekoliko načet Arsenalov trener, ko so ga novinarji spraševali, zakaj se ni odločil za Petra Čecha v vratih angleškega kluba na tekmi z Olympiacosom med sredino tekmo v Ligi prvakov.

Naslednje vprašanje pa je Wengerja še bolj razjezilo. "Torej Mourinho nima prav, ko pravi, da ste edin trener Premier league, ki ni pod pritiskom," je nato vprašal novinar. Wenger se je kratko nasmehnil, potem pa resno povedal novinarju naj preneha s takimi vprašanji: "Prenehajte s to zgodbo ali pa bomo ustavili novinarsko konferenco."

Mourinho je povprej novinarjem povedal, da so vsi trenerji angleške prve lige prod pritiskom razen Francoza Arsena Wengerja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.