Šport > Nogomet
10 ogledov

''Mourinho ni takšen, kot se zdi''

pedro chelsea EPA
Napadalec Chelseaja brani trenerja modrih Joséja Mourinha. ''Ni to, kar se zdi,'' je dejal nekdanji član Barcelone.

Portugalski strateg je bila za časa vodenja Real Madrida glavni akter številnih nesoglasij med večnima španskima rivaloma, kar pa Pedra ni odvrnilo od prestopa k angleškemu prvaku.

Poteza španskega reprezentanta se je marsikomu zdela presenetljiva, a Pedro pravi, da Mourinho ni takšen, kot namiguje njegova javna podoba. ''Preteklost je, kakršna je in obstajajo ljudje, ki ne bodo nikoli odpustili tega, kar se je zgodilo. Resnica je, da imamo o Joséju neko predstavo, ki se zelo spremeni, ko ga enkrat spoznaš. Ni to, kar se zdi.

''Všeč mi je njegov način dela. Počutim se dobro in dal mi je občutek, da sem pomemben. Ima pozitivno in zmagovalno mentalieto. To mi je všeč, saj najraje zmagujem.''

''Pogovorila sva se, pojasnil mi je situacijo v ekipi, kaj pričakuje od mene. Slišal sem, kar sem moral slišati. Dal mi je samozavest,'' je povedal Pedro.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.