Šport > Nogomet
25 ogledov

Moyes svari igralce: Treba bo igrati!

david moyes EPA
Trener Manchester Uniteda David Moyes je priznal, da mu je visok poraz proti mestnemu rivalu vzbudil dvome v začetno postavo rdečih vragov.

Manchester United je v petem kolu angleške Premier lige utrpel visok poraz proti mestnemu tekmecu Manchester Cityju (1:4), zato trener David Moyes pred obračunom z West Bromwichem razmišlja o spremembah v začetni enajsterici.

''Ekipa imamo. Govorite o menjavah, vendar jaz si želim dobre igre. Potrebno bo igrati in potrebno bo igrati dobro,'' je povedal Moyes in dodal: ''Karkoli je naredil Sir Alex Ferguson, je bilo še vedno potrebno igrati. Nogometaše je uporabil v pravem trenutku in poskusil bom narediti enako.''

Priložnost na tekmi proti West Bromwichu bi lahko dobil 18-letni Belgijec Adnan Januzaj, ki ga že snubijo pri Manchester Cityju in Juventusu. ''Adnana zelo cenimo. On je nogometaš Manchester Uniteda in prepričan sem, da bo tako ostalo. Verjamemo, da je to najboljše mesto za razvoj mladih nogometašev,'' je povedal Moyes, ki si želi, da bi Januzaj čim hitreje postal stalnica v začetni enajsterici angleškega prvaka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.