Šport
44 ogledov

Murić ostal brez predsednika

Danilović Monako Monaco VN Monaka Ferrari formula 1 EPA
S položaja predsednika košarkarskega kluba Partizan je odstopil legendarni Predrag danilović. Klub mnaj bi imel dolgove v višini pet milijonov evrov.

"Partizan je moje življenje. Vedno je in bo bil. V zadnjih 15 letih smo naredili velike reči skupaj s strokovnim štabom in igralci. V zadnjih dveh letih smo se znašli predvsem v velikih finančnih težavah. Za to obstajajo različni razlogi, odgovoren ni le en človek," je ob odstopu dejal nekdanji vrhunski košarkar Predrag Danilović.

"Naredili smo nekaj nespametnih potez in znašli smo se v težavnem položaju. V zadnjih 15 letih je Partizan postal znamka, trudili smo se, da bi igralci, ki so prišli v klub postali še boljši ljudje in igralci. Partizanu ne morem več pomagati na takšen način kot zadnjih 15 let. Sedeti tu le zaradi funkcije ne bi bilo smiselno," je še dejal zdaj že bivši predsednik črno-belega kluba.

"Na čelu Partizana bi rad videl nekoga, ki bi pomagal klubu in ki ima rad ta klub. Prevzemam odgovornost za dobre in slabe rezultate, prevzemam odgovornost, ker nekaterih reči nisem znal pravilno razložiti ljudem v klubu, nekaterih reči nisem uspel spraviti pod kontrolo. Zato se umikam, naj pride človek, ki bo uspel pomagati Partizanu," je še dejal dosedanji prvi mož beograjskega kluba, kjer igra tudi slovenski reprezentant Edo Murić.

Začasno je Danilovićevo delo prevzela delovna komisija, ki bo vodila klub in tudi sklicala skupščino.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.