Šport > Nogomet
31 ogledov

Na Islandijo po dober rezultat

Radomlje, Koper, Rodolfo Vanoli Anže Petkovšek
"Danes ni več lahkih nasprotnikov, kljub temu pa pričakujem, da že na gostovanju razrešimo vprašanje skupnega zmagovalca," je optimističen koprski strateg Rodolfo Vanoli.

"Že proti romunski Politehnici smo prikazali dobro igro, predvsem na zadnji tekmi z Radom pa smo že videli obrise želenega. Izbrali smo mednarodne nasprotnike srednje kakovosti, s kakršnimi se bomo merili v Ligi Evropa in pred odhodom na Islandijo smo vsekakor lahko optimisti," je pred potjo na Islandijo za Primorske novice povedal trener kanarčkov Rodolfo Vanoli, ki bo imel na obračunu proti Vikingurju na voljo tudi kapetana Ivico Guberca.

Italijan na klopi Luke Koper upa, da si bo njegovo moštvo na četrtkovi prvi tekmi široko odprlo vrata do napredovanja v drugi krog kvalifikacij za Evropsko ligo: "Danes ni več lahkih nasprotnikov, kljub temu pa pričakujem, da že na gostovanju razrešimo vprašanje skupnega zmagovalca."

"Čaka nas izjemno naporen mesec, kajti takoj po vrnitvi s severa že v nedeljo igramo superpokal proti Mariboru, sledi povratna tekma z Islandci, kmalu pa se prične tudi prvenstvo. Vsekakor bomo potrebovali vse igralce, zato me še toliko bolj veseli zavzeto delo na pripravah," je za konec dodal Vanoli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.