Slovenija > Črna kronika
60 ogledov

Na nujni vožnji se je hudo poškodoval voznik rešilca

Prevrnjen rešilec I. H.
Na nujni vožnji se je v Velenju hudo poškodoval voznik rešilca.

Včeraj okoli 14. ure je v Velenju prišlo do prometne nesreče, v kateri se je hudo poškodoval voznik rešilca, ki je bil na nujni vožnji.

"Voznik reševalnega vozila, ki je  bil na nujni vožnji in je vozil iz smeri Velenja proti Šoštanju, je v križišče zapeljal pri rdeči luči. V tistem trenutku je iz njegove desne strani pri zeleni luči pravilno   pripeljal voznik osebnega vozila in zavijal v levo proti Velenju. Voznik je spregledal reševalno vozilo," so sporočili s celjske policijske uprave. 

V trčenju, ki je sledilo, je se je 37-letni voznik reševalnega vozila huje poškodoval, njegov sopotnik lažje, voznik osebnega vozila pa v nesreči ni bil poškodovan.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 33
  • zdrej 08:25 30.november 2016.

    Zanima me, če bi ju ti opozoril. Jaz po vsej verjetnosti ne, glede na to, ko liko napak naredimo pri raznih vajah. Takrat vidiš, na kaj vse moraš pazii pri eni intervenciji. Vožnja vozila na nujni vožnji je kar stresna ...prikaži več (vsaj za tiste, ki smo redko na njej) in moraš precej paziti, kaj ti drugi delajo na cesti. Poleg same vožnje pa v mislih probaš študirati, kaj in kako bi naj odragiral glede na informacije, ki jih imaš (te so ponavadi skope).

  • zdrej 18:05 29.november 2016.

    Kaj ali kdo?

  • sprehajalec 19:25 26.november 2016.

    Imel sem priliko videti, kaj vozi rešilce. Od takrat naprej, me takšni članki ne presenetijo.