Šport > Zimski športi
88 ogledov

''Na žalost je prišlo do tega''

nadia fanchini Youtube
S padcem na smukaškem treningu v Zauchenseeju se je od letošnje sezone alpskega smučanja predčasno poslovila Italijanka Nadia Fanchini.

Specialistka za hitre discipline Nadia Fanchini ne bo mogla nastopiti na svetovnem prvenstvu v St. Moritzu (6. do 19. februar), potem ko je na treningu v Avstriji utrpela zlom desne nadlahtnice in tri počena ledvena vretenca.

Smukaško podprvakinjo iz Schladminga (2013) so s helikopterjem prepeljali v bolnišnico, kjer je opravila prve preiskave. ''Pregled z rentgenom je pokazal zlom nadlahtnice v desni roki in zlom ledvenih vretenc. Nadia je končala sezono. Po koncu preiskav se bomo odločili, ali jo bomo prepeljali v Italijo ali bo ostala v Avstriji,'' je v sporočilu za javnost zapisala italijanska ekipa.

Fanchinijeva se je leta 2010 hudo poškodovala v St. Moritzu in posledično izpustila olimpijske igre v Vancouvru. Takrat so bila na udaru kolena, ki so jo v Zauchenseeju začuda odnesla brez hujših posledic. ''Kolena še preiskujemo, vendar so zdi, da niso prizadeta,'' so še sporočili naši zahodni sosedi.

''Najbolj boli srce''

''To je še eno poglavje v mojem življenju. Na žalost je prišlo do tega. Čutim bolečine v roki in hrbtu, a najbolj me boli srce. Lahko bi bilo veliko huje, zato se osredotočam na pozitivno. Želim si, da prihajajoči dnevi čim hitreje minejo. Objem vsem, ki ste mi stali ob strani,'' je sledilcem na družabnih omrežjih sporočila Fanchinijeva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.