Magazin > VIP
610 ogledov

Največje laži družine Kardashian

Kris Jenner in Kourtney, Kim in Khloe Kardashian Žurnal24 main
Še sledite Kardashianovim? Radar razkriva največje laži ene najslavnejših družin na svetu.

Da se nobena od njih še ni ulegla pod nož, je najmanjša laž, ki nam jo poskušajo prodati Khloe, Kim, Kourtney in Kris.

1. laž: Hiša
Hiša, ki jo od zunaj pokažejo v resničnostnem šovu Keeping up with the Kardashians in v kateri naj bi živela Kris, ni njihova. Kris menda živi 32 kilometrov stran in v hiši, ki še zdaleč ni tako glamurozna kot ta.

2. laž: Velika zaroka
Ena epizoda šova je govorila le o tem, kako je Kanye West Kim zaprosil za roko. Lepotička o nameri svojega izbranca menda ni vedela nič, kar naj ne bi držalo. Vse je bilo zaigrano, trdi medij. Televizijci so namreč spregledali eno malenkost: Kim je na prstu že nosila zaročni prstan, ko je Kanye pred njo padel na kolena. Pokazala ga je, ko sta s Kourtney zlagali otroške obleke. Je prišlo do napake med montažo šova ali je bilo res vse zaigrano?

3. laž: Kris Humphries
Košarkaš Kris Humphries, s katerim je bila Kim poročena 72 dni, je podpisal 165-stransko izjavo, s katero je televiziji dovolil, da lahko spremeni ali na novo posname najmanj dva prizora, v katerem se pojavi. Tako je produkciji dal dovoljenje, da iz Kim naredijo še večjo žrtev te nesrečne ljubezni ...

4. laž: Kimine lažne solze
Producent Russell Jay je namignil, da Kim pogosto uporablja pripomoček, ki ji pomaga v prizorih,v katerih se mora razjokati.

5. laž: Še enkrat prosim

Prizor, med katerim je Kris zaprosil Kim, so morali posneti še enkrat. Kim je Krisu točno povedala, kje, kdaj in kako naj jo zaprosi. Zgodilo se je sredi belega dne, ker je bila svetloba takrat najboljša … Kako romantično.

6. laž: Kimina nosečnost
Televizijci niso smeli pokazati, kako težavna je bila v resnici Kimina nosečnost. Pri Kardashianovih mora biti vse vedno popolno ...

7. laž: Lažni čustveni izbruh
Med počitnicami je Kim doživela živčni zlom, ker naj bi izgubila uhan, vreden več kot 75 tisoč dolarjev. Laž.

8. laž: Dobrodelka Kim
Kim je v šovu slavnostno razglasila, da bo ves izkupiček, ki ga bo dobila od avkcije na eBayju, podarila v dobrodelne namene. Darovala je le 10 odstotkov ...

9. laž: Otrok
Kris je v napovedniku za svojo pogovorno oddajo v rokah držala otroka in trdila, da gre za North. Pozneje je priznala, da je lagala.

10. laž: Caitlyn
Vsi so lagali, ko so jih novinarji spraševali, ali držijo govorice, da si namerava Bruce Jenner spremeniti spol.

Komentarjev 10
  • Žirafa 22:08 07.februar 2016.

    Lepotička, hihihi, ste pa zabavni. :)

  • asmas 20:11 07.februar 2016.

    zakaj pa morajo lagati????očitno bi radi bili"nekdo"pa na njihovo žalost niso .Kot Miša Molk,rada bi bila mlada pa se nezadržno stara.

  • asmas 20:08 07.februar 2016.

    kdo pa so ti kardashian.neka židovska družina al kaj .so kakšni naftni mogodci,ladjarji,da so tako popularni.slišal sem za njih s čim se pa ukvarjajo pa nimam pojma