Slovenija > Črna kronika
66 ogledov

Naložili na avtovleko in ukradli

avtovleka Shutterstock
Vozilo so naložili na avtovleko in ga ukradli. Policija je na odlagališču našla še več ukradenih vozil.

Policisti Policijske postaje Ljubljana Moste so bili 3. aprila obveščeni o tatvini starejšega vozila znamke Toyota Corolla. Kot je pokazala preiskava, je bilo vozilo naloženo na vozilo avtovleke in odpeljano. Policisti so ga našli na območju Ljubljane, in sicer na enem izmed odlagališč starega železa in barvnih kovin.

Poleg tega so na odlagališču opazili še več vozil, za katera je obstajal sum, da so bila odtujena podobno kot toyota. Našli so še dva renault clia, daewoo lanos, hyundai lantro in citrën saxo. Za vsa je bilo ugotovljeno, da gre sicer za starejša vozila, vendar so bila za vse podane prijave o tatvinah. Nekatera so bila že delno razstavljena, kar kaže na to, da so z njih ali pobirali rezervne dele ali pa demontirali dele, iz katerih se lahko pridobijo barvne kovine. Vsa odkrita vozila so bila vrnjena lastnikom.

Policisti še naprej zbirajo obvestila. Zoper lastnika odlagališča in zaenkrat neznanega voznika avtovleke bodo podali kazensko ovadbo za šest velikih tatvin motornih vozil.

Komentarjev 2
  • Marko Slovenia 23:19 11.april 2014.

    cesta dveh cesarjev naprimer... verjetno jih je še veliko, nevem.

  • allstarr111 15:38 11.april 2014.

    Kje v LJ obstaja ODLAGALIŠČE kovin ?