Šport > Nogomet
112 ogledov

Naomi Watts v nenavadni vlogi

Naomi Watts EPA
Filmska zvezdnica bo pomagala majhnemu valižanskemu nogometnemu klubu.

Britansko-avstralska igralka Naomi Watts se bo preizkusila v novi vlogi. Zvezdnica, ki je zaslovela s trilerjem Mulholand Drive leta 2001 in leto kasneje osebni uspeh utrdila s filmom Krog, bo postala častna predsednica majhnega valižanskega nogometnega kluba Glantraeth FC.

Gre za kolektiv iz vasice Bodorgan na otoku Anglesey, ki nastopa v tretjem rangu valižanskega ligaškega tekmovanja, ob tem pa je treba poudariti, da najboljši klubi iz domovine Garetha Bala igrajo v tekmovanjih pod okriljem Angleške nogometne zveze (FA).

Vesela nove vloge

"V klubu smo izjemno veseli, da lahko oznanimo, da je igralka Naomi Watts pristala na to, da zasede mesto predsednika Glantraetha. Po elektronski pošti nam je sporočila, da je 'zelo vesela' nove vloge," so zapisali na klubski spletni strani. Wattsova bo zamenjala Sira Georga Meyricka, ki je vlogo predsednika opravljal kar 20 let.

In zakaj Glantraeth? Wattsova, rojena v Kentu, je tri leta svojega otroštva preživela s starima staršema na kmetiji pri Bodorganu, v bližini pa so se takrat potili igralci omenjenega kluba. Naomi naj bi sedaj kmalu spet obiskala mali otok v Walesu.

Med najlepšimi na svetu

Naomi Watts je bila dvakrat nominirana za oskarja za glavno žensko vlogo: prvič leta 2003 za film 21 gramov, drugič pa leta 2012 v isti kategoriji za vlogo v filmu Nemogoče. Za isti film je dobila tudi nominacijo za zlati globus.

Leta 2002 jo je svetovno znana revija People, pri njenih 34 letih, uvrstila na seznam 50 najlepših ljudi na zemeljski obli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.