Slovenija
26 ogledov

Kordež v zaporu piše blog

Bine Kordež Saša Despot
Obsojeni tajkun Bine Kordež si čas v zaporu krajša s pisanjem blogov.

"Na lokaciji, kjer se začasno nahajam, sicer nimam neposrednega dostopa do svetovnega spleta. Kljub temu pa lahko prek drugih medijev spremljam aktualna dogajanja in zato sem se odločil, da ob dodatni analizi in spremljanju raznih baz podatkov nadaljujem pisanje tekstov," je v uvodnem pojasnilu tokratnega bloga, ki jih objavlja na blogerskem časopisu Drugi svet, zapisal Bine Kordež.

V blogu Zvon in izgubljeni milijoni se je razpisal o izgubljenih milijonih v cerkvenih skladih Zvon ena in Zvon dva. Lahko si ga preberete na tej povezavi. 

Kordež je zaporno kazen, dolgo šest let in pet mesecev, začel prestajati 26. julija.


Komentarjev 3
  • privat 22:19 20.avgust 2013.

    in kdo je kriv za pad vrednosti investicij?? Verjetno nepoštene besede in dejanja so se le obrestovala....poenostavimo..kdo bi verjel lopovu ,lažnivcu..?? verjetno noben in začne se prodaja in stem pada vrednost!! ...in kdo je zopet kriv??

  • bojčuh 12:37 20.avgust 2013.

    MOŽNO SAMO V BANANA REPUBLIKI.SEM TAKOJ ZA UVELJAVITEV SMRTNE KAZNI IN ......ČE ŽE PRAVIMO V ONI DRŽAVI TAKO V ONI TAKO PA NAJ ŽE TI POSRANCI ENKRAT SPREJMEJO EDEN PAMETEN ZAKON -SMRTNA KAZEN Z JAVNIM OBEŠANJEM .MISLIM,DA BI BILI ...prikaži več REZULTATI ZELO KMALU ZNANI.ŽIVELA AMERIKA IN IRAK ,KJER ŠE POZNAJO SMRTNE KAZNI.

  • siesta 12:07 20.avgust 2013.

    A je ta zaprt a je na dopustu? Kaj ko bi še malo predaval na ekonomski fakulteti in bil član kakšnega nadzornega sveta, ker je ravno zaprt?