Magazin > VIP
40 ogledov

"Nekdanja slovenska misica brez sramu"

Iris Mulej Facebook
Hrvaški spletni portal Index.hr se je obregnil ob razgaljeno fotografijo Iris Mulej.

Naši južni sosedi so opazili čare slovenske lepotice Iris Mulej, ki je na Facebooku objavila svojo napol golo fotografijo. Članku so nadeli ne preveč laskavi naslov: "Nekdanja slovenska misica nima sramu: pozirala brez modrčka in v spodnjih hlačkah."

Zanimivo, da naše sosede tovrstne fotografije tako zelo motijo, medtem ko njihove starlete snemajo domače pornoposnetke ...

Iris smo zaprosili za komentar na njihov naslov, a naši prošnji še ni ugodila.

Komentarjev 12
  • renemario 06:21 24.maj 2013.

    Krava anoreksična. Ta bivša "misica" je res ena redkih, ko želi nekaj povedati pa slišiš mukanje in meketanje. Groza kaj folk naredi iz sebe za "lepoto".QI pa ima verjetno pod lediščem......sam za šopanje.

  • Nina Pokojnina 14:23 22.maj 2013.

    Hja o njeni pameti raje ne bi, sploh tisti, ki so jo kdaj koli slišali govort v živo. Sem imela priliko jo celo spoznat in rečt nekaj besed... Isuse katastrofa, 5 minut je rabla, da je spravla ven par nesmiselnih, ...prikaži več nepovazanih stavkov... pa noben ni vedu, kaj je povedala. Glede telesa pa takole. Marsikatera ženska bi veliko bolje izgledala, če ne bi v življenju počela absolutno nič drugega kot to, da skrbi za svoje telo, gubice, celulit in še kaj tako kot Ines. Pa še to: ko stojiš zraven nje, je še dosti bolj konjska...

  • wingspan15 13:55 22.maj 2013.

    Pa sem jo imela za inteligentno punco, zasledila sem nekje, da je članica Mense. Mora pa res biti plat zvona, da se tako izpostavlja v medijih.