Šport > Nogomet
54 ogledov

Neymar zavrnil 'nesramno' ponudbo

neymar EPA
Zvezdnik Barcelone je zavrnil ponudbo Parižanov, ki so mu ponujali 50 milijonov evrov, privatni avion in nekaj hotelov.

Bogati lastniki Paris Saint Germaina so poleti v svoje vrste poskušali zvabiti zvezdnika Barcelone Neymarja. Na Brazilčev naslov je prišla 'nesramna' ponudba, ki bi mu prinesla 50 milijonov evrov, dostop do privatnega letala in tudi nekaj hotelov.

Po pisanju Marce in besedah nogometaševega zastopnika Wagnerja Ribeira, so se Neymar, njegov oče in predsednik PSG Nasser Al-Khelaifi sestali na Ibizi. Ribeiro je zdaj razkril nekaj podrobnosti ponudbe.

Po besedah agenta naj bi Neymar za petletno zvestobo pariškemu klubu prejel 50 milijonov evrov, imel na voljo privatno letalo za odhode na tekme brazilske reprezentance ter dobil delež v verigi hotelov, ki bi uporabljala njegovo ime (nekaj podobnega je storil Cristiano Ronaldo, ki sodeluje s portugalskimi hoteli Pestana).

Neymar je razmislil o ponudbi, sledil je še drugi sestanek v Sao Paulu, kjer so predstavniki paroškega kluba Brazilcu povedali, da so pripravljeni plačati njegovo odkupno klavzulo. "Pogovarjali smo se dve uri in Neymar je bil navdušen. Al-Khelaifi je dejal, da davki ne bi smeli predstavljati težave, v ekipi pa bi imel status prvega zvezdnika, kar se v Barceloni ne more zgoditi," je za ESPN Brazil dejal Ribeiro.

Kljub temu je Neymar ponudbo zavrnil in kasneje podpisal novo pogodbo s Katalonci.

Komentarjev 1
  • BenX 12:37 15.september 2016.

    v barci za prvega zvezdnika nima sans, pri PSGju pa mu niti na misel ne pride, da bi se poskusal pred ibrahimovica slinit! xD