Magazin > Film & Glasba & TV
48 ogledov

Nika Kljun bo igrala v seriji Pisarna

Nika Kljun Boštjan Tacol
Vse bolj uspešna plesalka Nika Kljun je zajadrala tudi v igralske vode.

Slovenska plesalka Nika Kljun, ki že dlje gradi uspešno kariero v Los Angelesu, se bo preizkusila še kot igralka. Na svojem profilu na Facebooku je pred dnevi zapisala: "Jutri me čaka veliko dela. Delam v slavni televizijski seriji The Office (Pisarna). Ne morem verjeti, da se bom videla na NBC.“

V omenjeni seriji, ki je na sporedu od leta 2005, letos pa se bo v Ameriki odvrtela zadnja, deveta sezona, igrajo številni slavni zvezdniki, med njimi John Krasinski, Steve Carell in drugi. Serija v obliki dokumentarca spremlja pisarniške delavce v podjetju Dunder Mifflin, kjer ne manjka komičnih prigod.

Plesalka je vedno bolj uspešna v svetu slavnih. Med drugim je sodelovala v ameriškem X Factorju, nastopila pa z Beyoncé, Justinom Timberlakom, Jennifer Lopez ter kot imitatorka Britney Spears. Na tej povezavi si lahko preberete daljši intervju s plesalko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.