Magazin > VIP
134 ogledov

Niki Pagon: "Zameril sem mu izjave"

adis, niki Saša Despot
Niki in Adis iz šova Bilo je nekoč očitno ne bosta prijatelja.

Po finalu šova Bilo je nekoč so iz Adisovih ust leteli očitki, da Nikijeva zmaga ni bila poštena. Gvidovi navijači naj bi ga spotaknili, Niki pa naj bi z roko zavrtel diske, kar je bilo proti pravilom. Več o dogajanju na finalu si lahko preberete TUKAJ, intervju z razočaranim Adisom pa najdete na tej povezavi.

Niki se z nekdanjim sotrpinom seveda ne strinja. "Z Adisom nisem v stikih, tega si tudi ne želim. Zameril sem mu izjave, da moja zmaga ni bila poštena. Videlo se je, da je, če sem jaz res goljufal, goljufal tudi on. Ne ljubi se mi z njim ukvarjati. To ni na mojem nivoju,“ je povedal za naš medij. Z njim se očitno strinjajo tudi gledalci, saj Niki trdi, da ni slišal nobenih negativnih komentarjev, za razliko od Davida, ki mu je neka starejša gospa celo zagrozila.

"Doživel sem same pozitivne odzive. Presenečen sem, da se želijo z mano fotografirati tudi mlajši, saj sem mislil, da so šov spremljali le starejši. K meni so pristopili tudi gledalci z bosanskimi koreninami in mi povedali, da so navijali zame in ne za Adisa, ker ni bil tako delaven. Tudi Štajerci so se veselili z mano in povedali, da jih je bilo zaradi štajerskega klana sram.“

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.