Šport > Nogomet
15 ogledov

''Nisem domišljavec s prevelikim egom''

zlatan ibrahimović EPA
Švedski napadalec Zlatan Ibrahimović je ostro zanikal trditve, da je domišljavec s prevelikim egom, saj v tem primeru ne bi osvojil več kot 20 lovorik.

Napadalec PSG Zlatan Ibrahimović je medije, ki pišejo o njegovi domišljavosti, označil za lažnivce. Šved se je v svoji dolgoletni karieri zapletel v številne polemike, kar je botrovalo njegovi negativni javni podobi, a Ibra vztraja, da gre le za lažen medijski konstrukt.

''Spominjam se, da so me na začetku kariere videli kot arogantnega nogometaša z velikim egom, a če imaš velik ego, ne osvojiš 20 lovorik,'' je povedal Ibrahimović, ki je lani za PSG zabil 30 golov na 34 tekmah. ''To je nekaj, kar si izmišljujejo mediji in jaz moram s tem živeti,'' je dodal 32-letnik.

Ibra je v letošnji sezoni zabil 22 golov na 23 tekmah, po zaslugi svojih mojstrovin pa se je večkrat znašel na časopisnih naslovnicah. Švedski reprezentant pravi, da ga to ne znaima. ''Spošutjem vsakega človeka, še posebej nogometaše, saj je to moje področje. Kar se dogaja v medijih, je namenjeno medijem,'' je prepričan Ibra, ki z leti postaja boljši in boljši. ''Mislim, da sem kot vino. Starejši kot sem, boljši sem,'' se je namuznil Šved.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.