Magazin > Film & Glasba & TV
90 ogledov

Noč Modrijanov: "Publika nas je presenetila"

Noč Modrijanov 2014
1/18
Saša Despot
Prvi večer, zdaj že tradicionalne Noči Modrijanov, je končan. Večer je uspel in član zasedbe Blaž Švab upa, da bo tako tudi s petkovim koncertom.

Na vprašanje, kako je uspel četrtkov koncert, Blaž Švab odgovarja: "Uau. En kup emocij je bilo. Se mi zdi, da je Jan Plestenjak v enem pogovoru najbolje povzel, da nam je ne glede na ogromno dela, in vso tehniko uspelo na oder pripeljati tudi veliko čustev. Vse je zelo, zelo lepo uspelo. Jaz sem bil zelo zadovoljen in če bo danes tako bo tudi zelo v redu.“ 

Letošnji program so Modrijani zastavili drugače kot prejšnja leta. "Precej smo eksperimentirali in pustili stvar odprto publiki. Na določenih mestih se je publika odzvala, tam kjer nismo pričakovali in so nas zelo presenetili. Veliko starih pesmi smo igrali in tudi mladi so se izjemno odzivali na stare, ponarodele pesmi, ki jih mlajše generacije sploh ne poznajo več,“ je povedal.

Po prvem koncertu in vseh vajah, ki so bile na vrsti pred tem, se jim utrujenost že pozna. "Absolutno. Predvsem na glasilkah, ostalo je v redu,“ je povedal Švab, ki pravi, da po koncertu ne bodo počivali. "Peli ne bomo, bomo pa kaj drugega počeli.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.