Šport
81 ogledov

Noro: mladi hrvaški boksar brutalno pretepel sodnika

Vido Lončar pretepela sodnika EP v boksu Zagreb Youtube (PrtSc)
Mladi hrvaški boksar Vido Lončar je, nezadovoljen z odločitvijo sodnika, slednjega pretepel ob razglasitvi zmagovalca. Mladenič je najbrž že zaključil s svojim udejstvovanjem v amaterskem boksu.

Mladi hrvaški boksar Vido Lončar je poskrbel za neprijetne scene na mladinskem evropskem prvenstvu za amaterske boksarje, ki se te dni odvija v Zagrebu. Že v drugi rundi ga je s tehničnim knock-outom premagal Litovec Algirdas Baniulis, Lončar pa se očitno ni strinjal z odločitvijo sodnika, da dvoboj prekine.

Redarji so ga vlekli iz ringa

Po koncu borbe je Lončar že odšel v svoj kot in navidez mirno čakal na razglasitev zmagovalca. Ko je za le-to prišel čas, je Lončar nokavtiral sodnika in mu zadal še nekaj močnih udarcev, ko je ležal na tleh. Redarji so morali pobesnelega Lončarja dobesedno izvleči iz ringa.

Sedaj so na potezi pristojni boksarski organi, Lončar pa je najbrž, kljub mladosti, že zaključil s svojim udejstvovanjem v amaterskem boksu. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.