Šport > Nogomet
20 ogledov

Novagol končal poglavje v Kölnu in ostaja na Japonskem

novaković köln EPA
Slovenski reprezentančni napadalec Milivoje Novaković se je s prekinitvijo pogodbe dokončno razšel z nemškim Kölnom, kariero pa bo nadaljeval na Japonskem.

Milivoje Novaković je v Nemčiji v dresu kozličkov pustil močan vtis. Čeprav se ga je klub ob koncu otepal, bo slovenski reprezentant ostal v lepem spominu navijačev, saj je na 176 tekmah v dresu njihovega kluba dosegel kar 82 zadetkov in bil nekaj časa celo kapetan.

"S to rešitvijo lahko živita obe strani. Novakoviću želimo vse najboljše v prihodnje," je odločitev komentiral direktor kluba iz Kölna Jörg Schmadtke.

Po pričakovanjih bo Novagol kariero nadaljeval na Japonskem, kjer se bo pridružil prvoligašu Šimizu S-Pulse, kar je klub že potrdil na spletni strani. Pred tem je Novaković na Japonskem igral za Omijo, za katero je kot posojeni igralec na 38 tekmah dosegel 17 zadetkov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.