Svet
1332 ogledov

Novi dokazi v primeru Maddie McCann

Na dan, ko bi nesrečna Maddie praznovala svoj osmi rojstni dan, bo njena mama iz Žurnal24 main
Ustvarjalci avstralske televizijske oddaje Sunday Night trdijo, da imajo pomembne dokaze o izginotju britanske deklice Madeleine McCann pred skoraj desetimi leti.

Ustvarjalci oddaje napovedujejo, da bodo razkrili nove dokaze v primeru pogrešane Maddie. Oddajo bodo predvajali v nedeljo zvečer. V napovedniku so dejali, da bi njihova odkritja lahko pomenila velik korak do rešitve primera, ki buri svetovno javnost že skoraj deset let. 

Starša pogrešane deklice sta ustvarjalce oddaje prosila, naj morebitne nove sledi predajo policiji. "Če imajo kakršne koli kredibilne, sveže sledi, bi jih morali nemudoma predati policiji," je dejal tiskovni predstavnik para. 

Po desetih letih še brez odgovorov

Maddie, takrat stara 3 leta, je izginila maja 2007 iz apartmaja, v katerem so stanovali med počitnicami na Portugalskem. Za njo se je izgubila vsaka sled, starša pa si ves ta čas prizadevata, da bi se njeno iskanje nadaljevalo. 

Po desetih letih je spregovorila tudi varuška, ki je v času ugrabitve skrbela za deklico. Povedala je, da jo še zmeraj preganjajo dogodki iz tistega časa. Letovišče Praia da Luz je bilo po njenih navedbah izjemno nevaren kraj. Varuškam naj bi celo svetovali, naj po njem ne hodijo brez spremstva. 

Kritična je tudi do dela tamkajšnje policije, ki naj bi spregledala cel kup informacij. Ta sicer preiskuje zadnjega v vrsti namigov. Iskali naj bi osebo, ki je v času izginotja bila v neposredni bližini sobe, iz katere je Maddie izginila.

dezurni@zurnal24.si 

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.