Svet
12 ogledov

Novo življenje Nidhi Chaphekar

bruselj tw
Stevardeso, ki pooseblja nedavne teroristične napade v Bruslju, so prebudili iz kome.

42-letna Nidhi Chaphekar, na fotografiji šokirana zaradi terorističnih napadov, je stevardesa indijske letalske družbe. Mati dveh otrok za to družbo dela že 15 let. Po prvih poročilih po napadih ni bila v življenjski nevarnosti. Glede na poškodbe so jo vendarle do nedavnega držali v umetni komi.

Za razliko od dvajset drugih je imela srečo, da je preživela eksplozijo na letališču, čeprav je dobila hude poškodbe. Petnajst odstotkov njenega telesa je bilo prekritega z opeklinami, zlomljeno je imela tudi stopalo. V umetni komi je preživela 25 dni, poroča Daily Mail. Nekajkrat so jo zaradi opeklin operirali, te dni pa prebudili.

"Odprla je oči, me pogledala in se nasmehnila. Rekel sem ji, da bo zdaj vse dobro. Pogovorila se je tudi z otrokoma," je povedal njen mož Rupesh Chapekhar, ki je dodal, da zdravniki še ne vedo, koliko časa bo njeno okrevanje še trajalo.

PREBERITE TUDI:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.