Magazin > Horoskop in Numerologija
21 ogledov

Numeroskop za teden od 20. 4. do 26. 04. 2015

Lili Sorum Anže Godec
Ste dovolj odločni? Mislite resno?

Preden pričnete zmajevati z glavo, naj poudarimo, da imamo vsi okoli sebe osebe, ki nas ne upoštevajo. Predvsem mame najstnikov se bodo strinjale. Vedno gre za enako stvar – postavljanje meje. Prvi korak je, da mi mislimo resno in ne nihamo, ne odstopamo ter najpomembneje, da se ne bojimo izraziti svojega mnenja, tudi kadar je popolno nasprotje besed sogovornika. Ne hodite sami po sebi. Naučite so hoditi vzporedno s sogovornikom, partnerjem in osebami, katerih se morda bojite.

Število življenjske poti 1
Obstajajo ''bitke'', ki jih ne morete zmagati. Predvsem zato, ker njihov namen ni zmaga. Zato, dovolj, prenehajte, dvignite roke nad tistim, kar vam dobesedno pije energijo. Vi ste utrujeni, konstruktivnosti pa ni nobene.

Število življenjske poti 2
Vklopite pogum in se lotite izzivov, za katere ste mnenja, da jih nikakor ne morete premagati. Med vami in uspehom je le strah in strah je samo misel, ki si jo ponavljate. Premislite si no vendar. Varni ste.

Število življenjske poti 3
Pomoč je vedno dobrodošla, zato jo sprejmite. Vi ste tisti, ki se mora odločiti, kako in kaj, nato pa se ozrite okoli sebe: kdo vam lahko ponudi podporo in vam dobesedno pomaga? Naj vas ne bo sram prositi za pomoč.

Število življenjske poti 4
Ste odgovorna oseba, ki rada razume, kaj se dogaja ter drži neke vrste dokaz v rokah. Razum nam včasih nagaja, kajti projicira strah namesto dejstev. Zato v tem času, verjamite v nemogoče in po tem posezite. Zdaj.

Število življenjske poti 5
Odgovorno se lotevajte obveznosti tega tedna, saj je njihov izvor globlji in bolj daljnosežen kot se nam zdi. V tem času se izogibajte početi stvari samo na pol. Bodite natančni in vestni ter z mislimi pri stvari.

Število življenjske poti 6
Spomnite se na največji izziv, ki ste ga prestajali. Kaj vam je pomagalo ohranjati notranjo moč? Ste krivili druge (in se tako počutili močne ali pa šibke/žrtev) ali ste pogledali v sebe? Kako ste ga, po pravici povedano, lotili?

Število življenjske poti 7
Prisluhnite čustvom. Osebe, ki rade zganjajo čustveno dramo vam niso najljubše, zavedajte pa se, da ravno zato, ker je ne hranite in ne podpirate, lahko zelo pomagate. Ponudite nekaj stavkov v trezen razmislek.

Število življenjske poti 8
Ne zahtevajte preveč od sebe, niti ne čakajte na popoln trenutek ali priložnost. Življenje je, kar vi oblikujete iz možnosti in priložnosti, ki jih imate. Uporabite vse svoje sposobnosti in pogumno zakorakajte na novo pot.

Število življenjske poti 9
Bodite bolj odločni in samozavestni. Ste sočutna oseba, kar pa ne pomeni, da se ne smete postaviti zase ali odločno povedati svojega mnenja. Ne prepričujte nikogar v svoj prav, le izrazite ga z dvignjeno glavo. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.