Magazin > VIP
12411 ogledov

Video: Sanjsko stanovanje vedeževalca Blaža, očitno lepo zasluži!

Vedeževalec Blaž Facebook
Vedeževalec Blaž je prvič odprl vrata svojega stanovanja za javnost.

Vedeževalec Blaž je eden naših najbolj znanih vedeževalcev. Strank mu ne manjka, na plačljivi telefonski številki je dosegljiv 24 ur na dan, ima pa tudi svojo televizijsko oddajo, v kateri prihodnost napoveduje gledalcem. Tokrat pa je pokazal, da z vedeževanjem dobro zasluži, saj je radijskemu voditelju Robertu Roškarju odprl vrata svojega mariborskega stanovanja. 

Robert je bil navdušen nad stanovanjem z razgledom na Maribor, ki se razteza v dveh etažah. Razkošna dnevna soba, jedilnica in kuhinja se nadaljujeta v prekrasno teraso, kjer ima Blaž tudi savno. V drugi etaži pa se bohotita pisarna in spalnica. Blaž v stanovanju živi že deset let, Roberta pa je zanimalo, ali ga je kupil s kreditom ali z denarjem. Blaž mu na to ni odgovoril, povedal pa je, da ni bogat. 

"Mislim, da je vedeževanje povsem normalen posel, tako kot vsak posel," je povedal in priznal, da mu telefon neprestano zvoni, svojo uspešnost pa pripisuje temu, da  vidi veliko stvari, ki jih večina drugih vedeževalcev ne. Blaž se ukvarja tudi z glasbo, Robertu pa je samozavestno zagotovil, da ima več posluha kot njegov glasbeni kolega Damjan Murko. 

Da je Blaž v vedeževanju res tako dober, kot pravi, se je potrdilo nedavno. Ko je Srbijo in Evropo pretresalo izginotje dveletne deklice Danke, ki je bila nazadnje videna 26. marca pred družinsko hišo, potem pa se je zanjo izgubila vsaka sled. Srbi so sprožili obširno iskalno akcijo, sodelovala je tudi slovenska policija in celo Interpol, saj so domnevali, da je šlo za ugrabitev. Kasneje se je izkazalo, da sta jo delavca komunalnega podjetja zbila in odvrgla na odlagališču. Vse to je s kartami tudi napovedal Vedeževalec Blaž. V videu, ki ga je objavil na TikToku, je napovedal, da nas bo v roku desetih dni od izginotja doletela vest, ki nas bo vznemirila, kraja deklice, in da se deklica nahaja blizu hiše, kar se je izkazalo za resnično.

Vedeževalec Blaž je prvič nekoga povabil k sebi domov na intervju 💪 Lajkaj za 2. del 💪❤️

Objavil/a Robert Roškar dne Četrtek, 18. april 2024
Komentarjev 11
  • Avatar Leon
    Leon 14:04 26.april 2024.

    Narod je GLUP in kupuje sanje .

  • GarBollo001 13:09 26.april 2024.

    Stanovanje ni nič posebnega. Neosebno in hladno deluje....

  • Avatar Garancija
    Garancija 10:10 26.april 2024.

    No butli,tle je vaš denar

Sorodne novice