Magazin > VIP
101303 ogledov

VIDEO: Vedeževalec Blaž prvi napovedal resnico o deklici Danki

Vedeževalec Blaž Tibor Golob
Znova je napovedal resnico.

Te dni je Srbijo in Evropo pretresalo izginotje dveletne deklice Danke, ki je bila nazadnje videna 26. marca pred družinsko hišo, potem pa se je zanjo izgubila vsaka sled. Srbi so sprožili obširno iskalno akcijo, sodelovala je tudi slovenska policija in celo Interpol, saj so domnevali, da je šlo za ugrabitev. Sedaj se je izkazalo, da naj bi jo delavca komunalnega podjetja zbila in odvrgla na odlagališču.

Vse to je s kartami tudi napovedal Vedeževalec Blaž. V videu, ki ga je objavil na TikToku, je napovedal, da nas bo v roku desetih dni doletela vest, ki nas bo vznemirila, kraja deklice, in da se deklica nahaja blizu hiše v kleti, kar se je izkazalo za resnično. Veliko ljudi ga je prosilo za pomoč, zato je objavil še drug video, v katerem je podrobneje razložil, kje se deklica nahaja. Blaž je pravilno napovedal tudi, da jo naj iščejo blizu hiše, in da je v hiši je neko čudno dno - izkazalo se je da je bil pod hišo rov. Na koncu pa se je v videu prijel za glavo, ker je videl, kaj se bo zgodilo. 

@vedezevalec_blaz ✨ Nije daleko od kuce. Tražite je jako blizu. Vidim dno i podrum. #danka #srbija #devojcica❤🤗 #help #dankailic ♬ original sound - Vedeževalec Blaž🔮

@vedezevalec_blaz Na žalost loše karte. Ne Ometajte! Na Odmoru u Belgiji. 🌴 #odmor #vidovnjakblaž #belgija #sudbina #danka #srbija #vesti ♬ original sound - Diego Pinto

Blaž je za naš medij povedal, da je pri sebi že dolgo nazaj začutil, da ima nadnaravni čut in da lahko s kartami napoveduje prihodnost. Po objavljenem videu je bil deležen mnogo kritik, v smislu da gre samo za otroka in da zato nima pravice do napovedovanja prihodnosti. Očitali so mu tudi, da bi moral napovedati bolj natančne podatke, kot je npr. lokacija ulice. Blaž na to pravi: “Vedeževanje so samo usmeritve. Velikokrat imajo ljudje do nas previsoka pričakovanja, ki jih ne morem izpolniti, saj je nemogoče napovedati točno IP lokacijo ali ulico, kjer se je nekaj zgodilo. Lahko podam kakšne podrobnosti, ki jih vidim in če jih vidim. S tem da sem se odločil napovedati prihodnost te deklice, nisem imel nikakršnih slabih namenov.” Družini deklice izreka iskreno sožalje za njihovo izgubo.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Idioti 21:49 06.april 2024.

    NE SERITE ! Niti vi , Niti on !

  • tine60 06:54 05.april 2024.

    Ja seveda ja usral se mu je ugiba lahk usak mei je 50/50 da ugane... ce bi tele prevaranti res vidl prihodnost bi ze preprecl da bi sploh zginla, po toci lahl tud jest zvonim..

  • Ender3 16:04 04.april 2024.

    Avtor Em.P objavi vse kar se mu dobro plača..Morda je zgodbo napovedal še predno se je zgodila.