Magazin > Horoskop in Numerologija
2 ogledov

Numeroskop za teden 22.–28. 7. 2013

Lili Sorum Anže Godec
Vsak izmed nas je unikat. In kot tak naj se izrazi vsak posameznik.

Vsak izmed nas je unikat. In kot tak, naj se izrazi vsak posameznik.

Včasih ni težava v izražanju, ampak kaj izraziti. Sami sebe moramo poznati, da bi lahko sploh vedeli, kaj naj izrazimo. Včasih pa je ravno to najtežje. Namenite nekaj več časa spoznavanju samih sebe. Najbolj pomemben odnos, ki ga imamo, je odnos sami s seboj. Ravnajte s seboj spoštljivo, ljubeče in predvsem radovedno.

Pripravite se na teden, ki Vas bo zdramil in spodbudil, da se vprašate o prav vsem. Vaši pogledi na svet in Življenje ne bodo več enaki.

Število življenjske poti 1
Novo zanimanje in občutek radosti vas bosta zmedla. Pionirski duh, ki se običajno sproži v vas, se bo potihnil. Podobni boste sveže zaljubljenemu najstniku. Uživajte v tem občutku.

Število življenjske poti 2
Pripravite se na viharen teden, ki bo spremenil vaše najbolj zasidrane poglede na svet. Predvsem pa boste bolj pogumni in drzni. Sedaj boste tvegali, stopili korak naprej. Pogumno.

Število življenjske poti 3
Čustva vam bodo prevladovala. Posvetite se občutkom in ne mislim, strahovom ali še najmanj, mnenju drugih oseb ter njihovim pričakovanjem. Vi ste pomembni v tem času. Prisluhnite.

Število življenjske poti 4
Preudarnost je lepa lastnost, ki vam bo tokrat pomagala, da razjasnite določeno zmedo. Nesporazumi se bodo skristalizirali, odprle se vam bodo oči glede določene situacije ali osebe.

Število življenjske poti 5
Podjetno se lotite novo zadanih ciljev, kajti ravno sedaj se vas držijo prave energije. Prisluhnite svoji notranjosti, da bi ta občutek znali izraziti/oblikovati v zunanjem življenju.

Število življenjske poti 6
Čas je, da vas življenje obdari. Seveda pa obdobje žetve nosi tudi sadove naših slabših odločitev in dejanj. Zato, če sedajle niste srečni, se  vprašajte, kaj bi lahko storili bolje?

Število življenjske poti 7
Nov dan in pričetek vam dajeta možnost, da se zadev, ki vas tarejo, lotite na drugačen način. Dodajte pogum in zaupanje vase ter v vero v lep jutri. S tako energijo se podajte v nov dan.

Število življenjske poti 8
Čas povezovanja in sprejemanja. Ne odrivajte oseb, ki vas ljubijo – a naučite se začutiti, kdo ljubi Vas. Popolni ste namreč taki, kot ste.

Število življenjske poti 9
Kreativnost je iskrica življenja in v tem času to resnično razumete. Dodajte barve in razgibanost vsemu, česar se lotevate. Dodajte osebno noto vas samih. Svoj vam lasten pridih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.