Magazin > VIP
29 ogledov

O knezovem zakonu spregovoril prijatelj

Albert in Charlene FameFlynet
Prijatelj monaškega kneza o govoricah, da je Albertov zakon dogovorjen.

Milijonarju Kamyarju Moghadamu, ki si premoženje služi s prodajo razkošnih preprog, svet slavnih in bogatih ni tuj. Tako kot pred njim njegov oče tudi Moghadam tesno sodeluje z monaškim dvorom, ki velja za enega od njegovih najbolj zvestih kupcev. Bunte piše, da je prodajalec knezov dober prijatelj, zato so ga o zakonu, ki že tri leta polni tabloide, dobro izprašali. "Sta zares prikupen par. Takoj se občuti, da sta drug na drugega zelo navezana. Albert se rad druži z navadnimi ljudmi. To jima je skupno. Rada sta s prijatelji, pijeta pivo, plešeta in se ukvarjata s športom,“ je njuno zvezo opisal 44-letnik.

Kneževina že tri leta čaka na naraščaj priljubljenega para. Moghadam princesi pritiska, ki ga mora zaradi tega občutiti, ne zavida. Na vprašanje, ali Charlène poskuša zanositi, pa je odgovoril: "Na to vprašanje ne poznam odgovora, lahko povem le, da je njun zakon pristen. Zelo srečna sta."

Krivdo, da govorice nočejo potihniti, nosi tudi princesa, saj v javnosti ob soprogu velikokrat zelo mrko gleda v svet. "Do medijev je plaha. Z njimi nima veliko izkušenj, verjetno ima tudi slabe svetovalce. Sicer je zelo zabavno dekle." Pred kratkim so javnost razburile Charlènine fotografije, na katerih se objema z drugim moškim. "Albert in Charlène imata prijatelje po vsem svetu. Kadar je na konferenci Združenih narodov v New Yorku, bo obiskala tudi svoje prijatelje in se z njimi zabavala. Takšna je. Misli si: 'Sem, kar sem.' Morda bi morala včasih bolje premisliti, a njena brezskrbna narava je nekaj, v kar se je Albert zaljubil. Po drugi strani pa oba predstavljata to, kar predstavlja Monako, in sicer zabavo."

Komentarjev 1
  • URIAH HEEP 09:38 15.april 2014.

    Ah, daj no.Ta inteviju je cel zlagan.Kako misliti, da se počuti "navaden" državljan oz državljanka, ko se poroči v satanistične morilske "kraljeve" vrste, kjer je vsak njihov korak vnaprej preračunan in mora simbolično nekaj pomeniti? Ko te silijo ...prikaži več v satanistične rituale, kjer posiljujejo otroke in jih kasneje umorijo oz darujejo Luciferju...Še dobro se držijo tele babe.Dober primer je bila Diana, ki je tudi spregovorila o Nemških Windsorjih in jih ljubkovalno imenovala reptili, kar dejansko tudi so ter vsa ostala kraljeva golazen, ki uničuje sodobno družbo in človeštvo... Pa njihov NWO, codex alimentarus, chemtraili, pokvarjen bančni sistem, nenehne vojne in plenjenje narodov...Pa naše usluge, ki najemajo nam sovražne kredite...Sem zadovoljen, ker ta kabala vsakodnevno izgublja svoj vpliv in padajo.