Šport > Košarka
63 ogledov

O sporu z Wadom in o koncu izgovorov

Goran Dragić Miami Heat Toronto Raptors EPA
"Nič ni bilo, niti prepirala se nisva. To je bila le smešna zgodba," o odnosu z Wadom pravi Dragić. Ta želi v naslednjo sezono kreniti še močnejši.

Slovenski košarkar Goran Dragić je končal sezono v ligi NBA s porazom v polfinalu vzhodne konference, pred vrnitvijo v domovino pa so ga še čakale številne klubske obveznosti, tudi pogovori z mediji.

V pogovoru za ESPN-ov SportsCenter spregovoril o minuli sezoni, tudi o domnevnem sporu z Dwyanom Wadom in o delu, ki ga bo opravil med premorom. Boljšo pripravljenost ter napredek v igri od njega pričakuje tudi alfa in omega kluba Pat Riley.

"Nič ni bilo, niti prepirala se nisva. Vedno sva se dobro razumela, se pogovarjala, vedno mi pomaga pri izboljšanju moje igre. Ko so prišle na plan govorice o najinem sporu, je ob zajtrku prišel do mene in me vprašal, če je kaj narobe. Dejal sem, da ne in zakaj to sprašuje. To je bila le smešna zgodba v medijih. Nič ni na tem," je o domnevenem sporu s prvim zvezdnikom Vročice dejal Dragić, ki je nato še navrgel nekaj pohvalnih besed o Wadu.

"Ima prosto poletje, je zadovoljen, je zdrav. Njegov cilj je, da se oktobra vrne v boljši formi in še kot boljši igralec. Nekaj reči mora popraviti v svoji igri. Videl sem že tudi starejše igralce, ki so napredovali," je sicer o Goranu pred novo sezono razmišljal Riley.

"Zame ima visoka pričakovanja. Pred to sezono ni več raznih dejavnikov (v minuli se je z Miamijem pogajal za novo pogodbo, žena je bila pred porodom, op. p.), zato moram biti v boljši formi, ni več nobenih izgovorov. Na začetku sezone moram biti dobro pripravljen. Vse je odvisno od mene, med premorom moram opraviti veliko dela. Veselim se nove sezone," je še dejal Gogi, ki bo znova na voljo tudi slovenski reprezentanci.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.