Magazin > Film & Glasba & TV
81 ogledov

"Oboževalci bi morali biti zaskrbljeni"

meredith derek Žurnal24 main
Avtorica serije Talenti v belem je oboževalcem sporočila, naj bodo zaskrbljeni za Meredith in Dereka.

Avtorica in izvršna producentka priljubljene televizijske serije Talenti v belem Shonda Lynn Rhimes je včeraj posvarila: “Oboževalci bi morali biti zaskrbljeni za Meredith in Dereka.” V novih epizodah bi si morali oboževalci torej pripraviti robčke, saj naj bi Derek odpotoval, Meredith pa se bo poskusila postaviti na lastne noge. Zaskrbljujoči naj bi bili tudi njeni spominski prebliski, ki bi lahko nakazovali celo na zgodnjo obliko Alzheimerjeve bolezni.

Najlepši par

Oboževalce torej v novih epizodah ne čaka nič prijetnega. Glavni zvezdi serije Meredith Grey, ki jo igra Ellen Pompeo in nevrokirurg Derek Shepherd, ki ga igra Patrick Dempsey, veljata za sanjski zakonski par. Serija Talenti v belem je sicer tudi dobitnica zlatega globusa za najboljšo televizijsko dramsko serijo in nominiranka za številne emmyje. Odvija se v namišljeni bolnišnici Grey Sloan Memorial v Seattlu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.