Slovenija > Črna kronika
42 ogledov

Oče ponujal sinčka pedofilom

Pedofil. Slika je simbolična. Pixsell
Italijanski policisti so aretirali 44-letnega očeta, ki je posiljeval svojega 11-letnega sina in ga prek spleta ponujal pedofilom.

Italija je šokirana, saj so policisti v Napoliju aretirali 44-letnega očeta, ki je ponujal spolne usluge svojega enajstletnega sina prek interneta. Oče je sina posiljeval leto dni, nato pa fotografije spolnega odnosa objavil na spletu ter ponujal sina potencialnim pedofilom.

Policisti z lažnimi profili

Policisti zdaj nadaljujejo preiskavo, saj domnevajo, da obstaja širša mreža pedofilov in zlorabljenih otrok. Očeta so našli tako, da so se z lažnimi profili na internetu izdajali za pedofile in tako iskali potencialne žrtve. S preiskavo so začeli prejšnji teden, ko so začeli klepetati v spletnih klepetalnicah. Oče jim je med pogovori poslal številne fotografije sinčka v opolzkih pozah. Očetu so pokazali zanimanje za sina in se z njim dogovorili za srečanje. Tako so ga aretirali, ženo, žrtev in drugega sina pa odpeljali na pogovor k psihologom in socialni službi. Zlorabljeni sin je po več urah spregovoril in opisal zlorabe očeta.  

Komentarjev 3
  • pontiak 20:51 12.marec 2015.

    Papaja Popi, če bi bilo to tako, kot ti misliš, do tega sploh ne bi prišlo, saj ubogi fantič vendar živi v "normalni" družini ( oče, mama, otroci ). Potrebno je ločiti homoseksualce in pedofile. Homoseksualci NISO pedofili.

  • Papaja Popi 16:06 12.marec 2015.

    In ravno zaradi tega smo proti posvojitvam pri homoseksualnih parih.Proti poroki pa nismo.

  • Janez_53 15:34 12.marec 2015.

    Za takšne zločince bi bilo nujno po vsem svetu vpeljati enotno - smrtno kazen brez kakršnekoli možnosti pomilostitve!