Šport
67 ogledov

Od junakov do bedakov v nekaj sekundah

Na tekmi reprezentanc Makedonije in Gibraltarja je padel neobičajen gol. Nogometaši iz juga Evrope so ga dosegli po hokejsko - v prazno mrežo. Tekmeci so namreč še slavili svoj zadetek.

Članska reprezentanca Gibraltarja je ta teden dosegla svoj prvi zadetek na eni izmed kvalifikacijskih tekem, vseeno pa je proti škotski klonila z 1:6. Precej bolje gre njihovim mlajšim kolegom. Ti so po zaslugi neodločenega izida z Makedonci osvojili enega izmed turnirjev v konkurenci do 16 let. A do uspeha so prišli na zelo nenavaden način.

V sodnikovem podaljšku drugega polčasa je namreč Makedonija povedla po podaji iz kota. Sledilo je izjemno veselje njenih igralcev, tudi celotne obrambe in vratarja. To so tekmeci izkoristili. Hitro so izvajali začetni udarec in se sprehodili do praznih vrat Makedonije.

Sodnik je Gibraltarcem zadetek priznal, saj so bili vsi igralci nasprotnika na svoji polovici, ko so se ti dotaknili žoge na centru. Mladi nogometaši Gibraltarja so tokrat sicer nekoliko obšli fair play. Za zmago na turnirju jim je zadoščal že remi.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.