Slovenija
38 ogledov

Odprta kuhna je spet odprta

odprta kuhinja
1/10
Saša Despot
Po lanskem krstu Odprte kuhne, ki so jo Ljubljančani in drugi obiskovalci Ljubljanske tržnice sprejeli odprtih rok in ust, se je začela nova sezona razvajanja brbončic, ki obljublja še več kot prvič.

Predstavilo se bo 65 različnih kuharskih mojstrov, ki so ponujali tako slovenske tradicionalne jedi kot mednarodne specialitete.

Pogled naprej in nazaj

Letos bo, kot obljubljajo organizatorji, ponudba še večja, tako kot prejšnje leto pa se bo odvijala vsak petek na Pogačarjevem trgu med 8. in 20 uro.

“Glavne novosti letošnje Odprte kuhne so v prvi vrsti novi ponudniki, med katerimi je veliko slovenskih kuharskih mojstrov, kotiček pod drevesom smo v sodelovanju z družinskim centrom Mala ulica rezervirali za najmlajše, nekaj sprememb pa se obeta tudi v ambientu, ki bo prilagojen za različne okuse in želje obiskovalcev,” je novosti pred začetkom Odprte kuhne napovedal direktor projekta Lior Kochavy, kako je potekala lani, pa si še do 14. aprila lahko ogledate na razstavi fotografij Jake Birse in Andreja Korenča na Krakovskem nasipu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.