Šport
47 ogledov

Woodsov citat izzval ogorčenje

tiger woods oglas nike Facebook
Tiger Woods je po prevzemu številke ena svetovnega golfa ponovno v središču pozornosti. Na socialnem omrežju Facebook se je pojavil oglas podjetja Nike, ki vsebuje Američanov priljubljeni citat: ''Zmaga poskrbi za vse''. Oglasili so se številni navijači, ki menijo, da je zapis neokusen.

Tiger Woods je z zmago na turnirju Albert Palmer Invitational prvič po oktobru 2010 ponovno prevzel prvo mesto na lestvici najboljših golfistov na svetu. Podjetje Nike je po zmagi enega najbolj uspešnih športnikov na svetu objavilo oglas, ki poleg Woodsove slike nosi zapis: ''Winning takes care of everything'' (''Zmaga poskrbi za vse'').

Fraza, ki jo Woods uporablja vse od leta 2009, je dvignila veliko prahu med navijači, ki menijo, da je izjava neokusna, saj so Woodsa v preteklosti obkrožale številne govorice o nezvestobi, ki so botrovale koncu petletnega zakona z Elin Noregren.

Sporni oglas je prejel več kot 8000 všečkov in 2000 delitev, med komentarji pa zasledimo tako tiste, ki hvalijo Američanove nedavne dosežke, kot tiste, ki so nad oglasom ogorčeni. ''Oglas se nanaša na izjavo in je pozdrav njegovim športnim dosežkom,'' je na obtožbe odgovorila Beth Gast, tiskovna predstavnica podjetja Nike.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.