Magazin > VIP
1766 ogledov

Oglasila se je mati pokojnega Kocijančiča

filip kocijančič Mediaspeed.net
Jinny Ribič, dekle tragično preminulega Filipa Kocijančiča, je javno spregovorila o odnosu s pokojnikovo družino, ki menda ni najboljši. Na njene besede se je odzvala Filipova mama.

"To je brez manire, brez pietete, brez spoštovanja do mojega sina," je za Slovenske novice o očitkih Ribičeve povedala mati tragično preminulega novinarja Filipa Kocijančiča, Dita Kocijančič. Jinny je trdila, da jo Filipova družina meče iz stanovanja in da želi Filipov brat nazaj hladilnik, ki ga je kupila Dita, in računalnik.

Dita Kocijančič je razložila, da misice nihče ne namerava izseliti, "da pa gre za stanovanje, ki je last celotnega bloka, zato bodo o tem, ali lahko Filipova izbranka ostane v njem, odločali vsi stanovalci.“ Glasovanje naj bi bilo že v teku.

Kocijančičeva je tudi razložila, da drži, da želi nazaj hladilnik, ne držijo pa Jinnyjeve trditve, da je bila družina jezna, da je na Facebooku izdala kraj in uro pogreba.

Jinny je med tem povedala, da ji je žal, da je o tem javno spregovorila.

Filip Kocijančič je umrl pretekli petek.

Komentarjev 3
  • manch 21:45 19.september 2014.

    Roko na srce - tudi Filip je bil bolj po vetru.... Očitno sta se naselila v hišniškem stanovanju in njegova družina je financirala veliko stvari. Dečko je plačo zagonil sproti, pa za tamalo Jinny....Mama se mi smili.

  • KOJAK 19:04 19.september 2014.

    Nekje hišniških stanovanj ni več in se oddajajo!

  • Smesko 16:30 19.september 2014.

    Stanovanje je last stanovalcev? Tako stanovanje običajno pripada hišniku (namesto plačila), tako da razen če ne bo opravljala hišniških del dvomim, da bo lahko ostala...