Magazin > VIP
119 ogledov

Oglasila se je še Kinskijeva bivša žena

Pola Kinski Klaus Kinski EPA
Potem ko sta obe hčerki igralca Klausa Kinskega priznali, da ju je oče spolno zlorabljal, se je zdaj oglasila še mama ene izmed njiju. Pravi, da "ni imela pojma", kaj se je dogajalo.

Pola Kinski je v svoji knjigi Kindermund (Otroška usta, op. p.) opisala grozote, ki ji jih je kar 14 let zadajal njen oče. Med drugim je zapisala, da jo je spremenil v "svoj mali spolni objekt, priklenjen na svilen vzglavnik", zloraba pa se je začela že pri petih letih. Po Poli je spregovorila še njena polsestra Nastassja, ki pravi, da nje oče ni posiljeval, jo je pa neprimerno otipaval.

Zdaj se je oglasila tudi Polina mama Gislinde Kühlbeck, ki pravi, da do izida knjige ni vedela za zlorabo. "Pojma nisem imela. Pola ni nikoli prej spregovorila o tem, vsaj z nami ne. Nikoli si ne bi mislila, da bi Klaus lahko otroku storil kaj takšnega. Pola mi nikoli ni povedala, kaj je doživljala," je povedala Gislinde in dodala, da spoštuje hčerino knjigo, a da je bila napisana zelo subjektivno. "Ima vso pravico, a moj pogled je povsem drugačen."

Gislinde, ki je bila s Kinskim poročena tri leta, je še povedala, da je imela vedno slab občutek, ko je Pola odšla na potovanje s svojim očetom. "Klaus je bil vedno zelo nepredvidljiv in izjemno muhast." Gislinde danes živi v Münchnu s svojim drugim možem, s katerim je poročena že 54 let.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.