Slovenija > Črna kronika
45 ogledov

Ogromna škoda, kaznivega dejanja ni bilo

požar hotel Jezero Andraž Sodja
Gorenjski kriminalisti in strokovnjaki Nacionalnega forenzičnega laboratorija v Bohinju ugotavljajo, da kaznivega dejanja pri požaru hotela v Bohinju ni bilo. Škoda je ogromna.

Na pogorišču Hotela Jezero so se gasilcem danes pridužili kriminalisti in strokovnjaki  Nacionalnega  forenzičnega laboratorija, ki so ugotovili, da je zagorelo v mansardi objekta, kjer je bila nameščena večja klimatsko-prezračevalna naprava. 

Ogenj se je po besedah predstavnika PU Kranj Bojana Kosa nato razširil še na druge prostore,  ostrešje in stvari  v  objektu. Trenutne okoliščine ne kažejo, da bil požar posledica kaznivega dejanja, nastala pa je velika materialna škoda na objektu in stvareh. Škoda na sosednjih objektih ni nastala, prav tako v požaru ni bil nihče poškodovan.

Zaradi požara pa so včeraj evakuirali okoli 100 ljudi. Petintrideset oseb so evakuirali iz hotela, ostale pa so zaradi požara na varno odstranili iz bližnjega območja hotela, je pojasnil tiskovni predstavnik PU Kranj Bojan Kos. Poškodovanih ni, so pa bile v pripravljenosti ekipe nujne medicinske pomoči z reševalnimi vozili. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.