Šport > Nogomet
29 ogledov

Olimpija do konca leta brez prvega vratarja

nogomet Saša Despot
Slovenski nogometni prvak Olimpija iz Ljubljane bo moral do konca leta igrati brez prvega vratarja, reprezentanta Nejca Vidmarja.

Kot poroča spletna stran ljubljanskega kluba, bo moral vratar Nejc Vidmar na operacijo desne rame in bo tako lahko znova zaigrala šele prihodnje leto.

"Klinični izvidi in pregledi z magnetno resonanco so pokazali, da bo moral vratar NK Olimpija Ljubljana Nejc Vidmar na operacijo poškodovanega desnega ramena. Operacijo bo na Ortopedski kliniki v Ljubljani opravil glavni klubski zdravnik, specialist ortopedske kirurgije Matej Drobnič. Ljubljenec ljubljanskih navijačev se bo na zelenice predvidoma vrnil januarja, po štirih mesecih pa bo začel vaditi po individualnem programu," so zapisali pri Olimpiji.

Ljubljančani so po dveh krogih nove sezone Prve lige Telekom Slovenije na vrhu lestvice, tako kot Maribor imajo dve zmagi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.