Šport > Nogomet
17 ogledov

Hajduk v težavah zaradi koncerta

stadion poljud hajduk Pixsell
Nogometaši Hajduka so v sredo trenirali na stadionu Poljud, ko jih je presenetilo 27 tovornjakov z opremo za koncert Rogerja Watersa.

Splitski Hajduk se bo nocoj v kvalifikacijski tekmi drugega predkroga Evropske lige pomeril z makedonskim Turnovom. Vodstvo kluba se je dan pred tekmo znašlo v zagati, saj je na stadion predčasno prispela oprema za megalomanski koncert Rogerja Watersa, nekdanjega idejnega vodje britanske skupine Pink Floyd.

Oprema za koncert, ki bo na sporedu 23. julija, bi morala prispeti po tekmi, nekdo pa je očitno dal dovoljenje za predčasno postavitev odra.

''Ni težave, ki je ne bi mogli rešiti z nekaj dobre bolje. Produkcija The Wall ima veliko opreme, zato potrebujejo veliko časa, da vse postavi. Organizatorjem smo dovolili, da nekatere stvari pripravijo vnaprej. Vsega pač ne morejo, saj nas čaka tekma in delo morajo zaključiti do 15. ure,'' je povedal predsednik kluba Marin Brbić in dodal: ''Jaz bi bil najsrečnejši človek na svetu, če bi lahko Poljud uporabljali samo za nogometne tekme, a denar ne raste na drevesu, zato moramo izkoristiti vsako priložnost in oddaja stadiona je eden izmed načinov zaslužka.''

Hajduk naj bi s koncertom Rogerja Watersa zaslužil približno 100 tisoč evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.