Slovenija > Črna kronika
14 ogledov

Otrok skočil pod avtobus

Volan avtobusa Shutterstock
V prometni nesreči huje poškodovan otrok, ki jo je povzročil sam.

Nesreča se je zgodila včeraj okoli 14. ure. 21-letni voznik avtobusa je pripeljal in odložil učence na dovozu k eni od osnovnih šol v okolici Maribora.

Med speljevanjem avtobusa so se učenci med seboj prerivali, 12-letnik pa je ob tem nenadoma stopil na vozišče pred zadnje levo kolo avtobusa. Avtobus mu je zapeljal čez nogo, mu zlomil golen in ga s tem huje telesno poškodoval. Otroka so z reševalnim vozilom odpeljali v UKC Maribor, so sporočili s PU Maribor.

Voznik ni ravnal narobe

"Policisti bodo o prometni nesreči podali poročilo pristojnemu tožilstvu, saj je nesrečo povzročil otrok, v ravnanju voznika avtobusa pa policisti niso ugotovili elementov prekrška ali kaznivega dejanja," so še zapisali.  

Komentarjev 6
  • maresem 17:01 24.april 2014.

    Ti še pri 80ih ne boš dovolj zrel.

  • Presvetli 15:54 24.april 2014.

    Vsaka čast za stranska ogledala,to si pogruntal v nulo.Nikoli pa nisi slišal da je na desni strani pločnik in da se na levi strani vključujemo v promet.Torej je moral voznik po zaprtju vrat pazit na vključevanje v promet.Po tvojem ...prikaži več napisanem sklepam,da je tvoje prevozno sredstvo edino kolo,saj tam se vozi "kuda koji mili moji" ali bolje rečeno "razpašoj".

  • Avatar Syn
    Syn 14:59 24.april 2014.

    Zgleda da bi nekaterim bilo treba dat na verigo okoli vratu in do tega ne bi prišlo. :)