Šport > Nogomet
32 ogledov

Padale težke besede: ''Nisi vreden...''

filippo inzaghi EPA
Trener Milana Filippo Inzaghi je po porazu proti Udineseju vpil na svoje nogometaše, ki mu niso ostali dolžni. ''Nisi vreden, da si trener Milana,'' so mu zabrusili.

Milan je v 32. kolu italijanske Serie A izgubil na gostovanju pri Udineseju (2:1), po tekmi pa je počil film trenerju Filippu Inzaghiju, ki se že nekaj mesecev poigrava z živci častnega predsednika Silvia Berlusconija.

filippo inzaghi | Avtor: EPA EPA
Kaplja čez rob je bil sobotni ligaški poraz v Vidmu, po katerem je nekdanji napadalec kluba, ki naj bi trenerski stolček obdržal do izteka letošnje sezone, verbalno obračunal s svojimi varovanci.

''Dosegli ste dno. Niste vredni, da nosite dres Milana. Res nimate nobenega spoštovanja,'' je na avtobusu, s katerega je pred tem odslovil direktorja Adriana Gallianija, rohnel Inzaghi.

Italijanski spletni portal Corriere della Sera poroča, da je eden izmed nogometašev, ki poimensko ni bil naveden, trenerju odvrnil: ''Morda nismo vredni, a ti nisi vreden, da si trener Milana.''

Po navedbah italijanskih medijev je bil Berlusconi po porazu tako jezen, da je želel prekiniti sodelovanje s Inzaghijem, vendar ga je v nasprotno prepričal Galliani. Milan je utrpel deveti poraz v letošnji sezoni in na lestvici zaseda skromno deseto mesto.

''Odigrali smo slabo tekmo. Odnos me je zelo razjezil. Ob polčasu bi najraje zamenjal vse, vključno z mano. Nimamo izgovora. Opravičujemo se navijačem in predsedniku,'' je pred neljubim dogodkom na avtobusu povedal Inzaghi.

Milan naslednja ligaška akcija čaka v sredo, ko bo na San Siru gostovala Genoa. Italijanski strateg je že napovedal, da bo celotna ekipa do takrat v Milanellu, trening centru nekdanjega nogometnega velikana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.