Slovenija
14 ogledov

Pahor dvakrat usekal mimo

Pahor kot proizvajalec avtomobilskih delov.
1/2
Reševalni pas/Twitter
Borut Pahor danes za delovnim trakom izdeluje kose za enega vodilnih avtomobilskih koncernov na svetu. Pri javnem razglašanju svoje sposobnosti vživljanja v nizko plačane poklice pa je storil napako. Oziroma dve.

Predsedniški kandidat Borut Pahor je na Twitterju na nemško kanclerko Angelo Merkel v nemščini naslovil naslednje sporočilo: "Prisrčne pozdrave iz družbe Lektrika Bovec kanclerki @AngelaMerkel, nemški Audi skupini in družbi Porsche Slovenija. ;)"

V naslednjem ščebetu pa je pojasnil, da izdeluje "primarno navitje z gumo (tulko z uporom) za vžigalno tuljavo Audi".

Pahor je znan kot ljubitelj retro avtomobilov, saj si lasti legendarnega renaulta 4 – katrco. Ko bi imel tudi ključe kakšnega starega golfa, bi morda vedel, da skupina Audi ne obstaja, obstaja pa skupina Volkswagen, v čigar koncern med drugim spadajo znamke Volkswagen, Audi, Škoda, Seat, Bentley, Bugatti, Ducati, Man, Scania … Porsche Slovenija je uradni slovenski uvoznik za avtomobile nemškega koncerna.

Kiksnil tudi pri Merklovi

Na žalost oziroma celo srečo pa Pahorjeva nekdanja kolegica Merklova sporočila ne bo nikoli dobila, saj ga je Pahor naslovil na napačno uporabniško ime. @AngelaMerkel namreč ne obstaja.

Uradno Angela Merkel tvita prek @Merkel_CDU, medtem ko Pahor in njegov tekmec za predsedniški stolček Milan Zver, pa tudi premier Janez Janša, SLS, kopica znanih medijskih imen in celo ministrstvo za zunanje zadeve sledijo uporabniku @Angie_Merkel. Na tem naslovu pa se skrivajo le parodična sporočila.

Komentarjev 7
  • linka 13:22 28.avgust 2012.

    čuden tič...vse ve...zna pa nič

  • Oseba_ 09:32 28.avgust 2012.

    Pahor vse živo počne, da postane predsednik, a na koncu se zna zgodit, da bo spet zmagal Turk :-) ha ha

  • dd 19:09 27.avgust 2012.

    Pahorja bi bilo najbolje izolirat, da ne bo več dajal butastih izjav, kot; "Jaz ne morem preživeti s svojimi 3.000 na mesec, who cares, welcome to the club,... ter grozljivo žuganje s prstom, osladno prilizovanje Kosorjevi,...